Diensten

Montage- en reparatiewerkzaamheden

De dienstverlening van Jaspers Montage kenmerkt zich door maatwerk, snel handelen, flexibiliteit en een perfect resultaat. U kunt bij ons terecht voor montage- en reparatiewerkzaamheden in en om Nijmegen. Bij alles wat we doen staan uw wensen centraal. Daarnaast bieden wij u altijd een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Ons aanbod aan diensten

Wij kunnen u van dienst zijn met betrekking tot:

Onze werkwijze in 5 stappen

Jaspers Montage denkt met u mee van inventarisatie tot afwerking. Tijdens het gehele traject ontzorgen wij u volledig. Alvorens we starten kijken we naar de aard van de werkzaamheden. Wat houdt het in? Wat zijn uw wensen? Vervolgens gaan we dat uitwerken om zo tot een passend resultaat te komen. Onze werkwijze bestaat uit 5 stappen:

 1. Contact
  We komen met elkaar in contact en bespreken uw vraagstuk. Vervolgens plannen we direct een afspraak met elkaar in ter inventarisatie.
 2. Inventarisatie op locatie
  Wij komen altijd langs bij u op locatie om uw specifieke situatie te bekijken. Vakwerk is immers maatwerk. Tijdens deze afspraak spreken we tevens uw wensen door.
 3. Offerte op maat
  Na de inventarisatie maken we een offerte voor u op maat. Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag.
 4. Planning en voorbereiding
  Na uw akkoord wordt uw project direct ingepland in onze agenda’s. Wij houden van snel schakelen. Vervolgens gaan wij aan de slag met bestellen van het benodigde materiaal.
 5. Uitvoering en afwerking
  We komen op het afgesproken moment bij u langs voor de uitvoering van uw project. Wij zorgen daarbij voor een perfecte afwerking, zodat u weer lang kunt genieten van een mooi resultaat op maat!

Interesse in onze diensten?

Bent u op zoek naar zonnepanelen, nieuwe zonwering, iemand die de elektra voor u komt aanleggen of wilt u juist een kleine verbouwing uit laten voeren? Dan bent u bij Jaspers Montage aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van passend advies en nemen u al het werk uit handen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag!