Elektra werkzaamheden

Elektra werkzaamheden uit laten voeren?

Bent u bezig met een verbouwing of nieuwbouw? Of wilt u graag (delen) van de elektriciteit opnieuw laten aanleggen of de bestaande elektra vervangen? Voor al dit soort elektra werkzaamheden bent u bij Jaspers Montage aan het juiste adres. Ramon is elektricien en heeft jarenlange ervaring in het vakgebied. Hij kan u over de hele breedte van dienst zijn; van het aansluiten van een groepenkast tot aan het aanleggen van de complete bedrading. Wat uw wens ook is, Jaspers Montage staat voor u klaar.

Elektra werkzaamheden: aanleg, reparatie en storingen

Wij weten als geen ander dat elektriciteit tegenwoordig onmisbaar is. Bijna ieder apparaat werkt immers op stroom. Bij Jaspers Montage verzorgen we daarom de aanleg, de reparatiewerkzaamheden en het oplossen van storingen met betrekking tot elektra. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, u kunt altijd bellen. Zo heeft u gegarandeerd snel weer stroom.

Betrouwbaar en veilig

Bij Jaspers Montage vinden we veilig werken erg belangrijk. Wij adviseren u daarom ook om specifieke elektra werkzaamheden uit te besteden bij een vakman. Zo weet u zeker dat alles veilig, betrouwbaar, goed en snel wordt aangelegd. Ramon Jaspers heeft bovendien veel praktijkervaring en kan daardoor voor iedere situatie uitstekend beoordelen wat er moet gebeuren.

Elektra werkzaamheden op maat

Wij ontzorgen u volledig; wij nemen u de hele klus uit handen. Zo bent u verzekerd van een uitgebreide en veilige elektra-installatie of reparatie voor een uitstekende prijs. Wij komen voor grotere werkzaamheden altijd even bij u langs om de situatie te beoordelen en te bespreken. Wij denken daarin graag met u mee. Zo kunnen wij u altijd maatwerk bieden met een perfecte afwerking.

Elektra aan letten leggen in Nijmegen en omgeving?

Bent u op zoek naar een nieuw stopcontact, schakelaar, lichtpunt of een nieuwe meterkast? Voor al uw elektra werkzaamheden in Nijmegen en omgeving kunt u terecht bij Jaspers Montage. Wij verzorgen uitgebreide en veilige elektra-installaties, voor zowel nieuwe als bestaande woningen. Ook reparaties en storingen behoren tot onze dienstverlening. Neem gerust eens contact met ons op!

Contact opnemen