Over ons

Over Jaspers Montage

Jaspers Montage is een jong en flexibel bedrijf dat gevestigd is in Heumen nabij Nijmegen. Het bedrijf is opgericht door eigenaar, en tevens naamgever, Ramon Jaspers. Vanuit zijn passie voor het elektra vak en op basis van zijn jarenlange ervaring is hij in 2018 zijn eigen bedrijf gestart. Inmiddels heeft hij dat uitgebreid tot een bedrijf met een ruim aanbod aan diensten. Zo kan Jaspers Montage u van dienst zijn met:

 • Zonnepanelen
 • Elektra werkzaamheden
 • Kleine verbouwingen in en om uw woning

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en onze werkwijze? Bekijkt u dan de dienstenpagina op deze website.

Bekijk diensten

Maatwerk met een perfect resultaat

Bij Jaspers montage gaan we iedere dag weer vol overtuiging aan de slag om mooie projecten op te leveren voor onze klanten. Dat doen wij op basis van onderstaande kenmerken:

 • Wij bieden maatwerk
  Wij voorzien u van passend advies en vakwerk op maat. Daarbij houden we rekening met uw wensen en situatie.
 • Wij handelen snel
  Wij houden van snel schakelen. Zo bieden we flexibiliteit en houden we de vaart erin.
 • Wij zijn flexibel
  We denken graag met u mee en ontzorgen u volledig.
 • Wij zorgen voor een perfect resultaat

Wij bieden maatwerk dat afgewerkt is tot in detail. Zo zorgen we voor een duurzaam resultaat waar u weer jarenlang plezier van beleeft.

Samenwerken maakt sterker

‘Alleen gaat sneller, maar samen kom je verder.’ Vanuit die gedachte werken we bij Jaspers Montage samen met geselecteerde partners en merken. Zo bieden wij u de garantie dat u altijd een vakman in huis haalt; wat uw vraag ook is. Daarnaast werken wij met een zorgvuldig gekozen selectie van merken, zodat we u altijd kwaliteit tegen een betaalbare prijs kunnen bieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kiest u voor Jaspers Montage, dan kiest u voor een vakman met jarenlange ervaring. Voor montage van zonnepanelen, zonwering, elektra en kleine verbouwingen in Nijmegen en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Ook met reparatiewerkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn. Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Contact