Zonnepanelen

Zonnepanelen laten installeren?

Wilt u profiteren van duurzame zonne-energie? Dan is het leggen van zonnepanelen een uitstekende keuze. Binnen enkele jaren heeft u de investering terugverdiend en profiteert u van directe winst. Bij Jaspers Montage zijn we gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, de kosten en de opbrengsten. Heeft u interesse in het laten plaatsen van zonnepanelen? Neemt u dan gerust contact op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Contact opnemen

Zonnepanelen laten plaatsen; altijd maatwerk

Bij Jaspers Montage vinden we het erg belangrijk dat de zonnepanelen perfect passen bij uw situatie en behoeften. Daarom komen wij altijd eerst bij u op locatie langs om samen met u de situatie te beoordelen. Daarbij bekijken we hoe we alles het beste kunnen monteren en wegwerken. We bespreken of er gebruik wordt gemaakt van een schuin dak systeem, een plat dak systeem of een combinatie van beide. Bij iedere toepassing is iets te bedenken!

Passend advies en offerte op maat

Wanneer we bij u langskomen bespreken we uw wensen en voorzien we u van passend advies. Daarbij kunnen we u alvast een indicatie geven van het aantal benodigde zonnepanelen, de bijbehorende aanschafkosten, de montagekosten en de verwachte materiaalkosten zoals bijvoorbeeld die van de omvormer. Op basis van onze beoordeling en uw wensen maken we voor u vervolgens binnen enkele dagen een offerte op maat. En uiteraard helpen we u na afloop ook met de BTW-teruggave.

Veilig en betaalbaar

Bij ons staat veiligheid boven alles. Om die reden werken we bij voorkeur met omvormers van het door ons geselecteerde merk Solar Edge. Dat merk is onze standaard en kent een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zo garanderen we u optimale veiligheid en betrouwbaarheid. De panelen gebruiken we Standaard van AEG en bieden een alternatief met DMEGC. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden.

Waarom zonnepanelen laten leggen?

Een investering in zonnepanelen is een duurzame investering. Het leggen van zonnepanelen heeft vele voordelen:

  • Het is een meerwaarde voor uw huis
  • Zonnepanelen hebben een lange levensduur
  • Zonnepanelen zijn duurzaam
  • Het is een onderhoudsarme investering

Op alle zonnepanelen die wij leveren zit standaard 25 vermogensgarantie. Op de omvormers van Solar Edge zit standaard 12 jaar garantie en met een geringe bijbetaling kan dit verlengd worden tot 20 of zelfs 25 jaar garantie.

Zonnepanelen laten installeren door een specialist!

Het monteren van zonnepanelen is vakwerk. Wij adviseren u dan ook altijd om dit door een deskundige te laten doen. Wanneer u namelijk zelf de zonnepanelen plaatst is er verhoogde kans op brandgevaar, kortsluiting en valschade. Bovendien kan het rendement tegenvallen, vanwege verkeerde montage. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het laten installeren van zonnepanelen in Nijmegen en omgeving? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen